Sağlıklı Sporcu Çocuk Sempozyumu

İstanbul Üniversitesi Spor Birliği Kulübü ile İstanbul Tıp Fakültesi Spor Hekimliği Anabilim Dalı tarafından, “Bilinçli aile, sağlıklı sporcu” temasıyla düzenlenen ve ailelere, antrenör ve idarecilere yönelik olarak hazırlanan “Sağlıklı Sporcu Çocuk Sempozyumu” 28 Aralık 2019 Cumartesi günü saat 10.00’da İstanbul Tıp Fakültesi Aziz Sancar Amfisinde gerçekleştirilecek.

Günümüzde ailelerin bilinçlenmesi ve spor etkinliklerinin artışıyla, sporun erken yaşta başlaması önem kazanmıştır. Spor yapan çocuğumuz sağlıklı mı? Çocuklarımızın sağlığını nasıl takip etmeliyiz? Sporcu çocuğumuzun performansındaki artışları değersel olarak nasıl öğrenebiliriz? Onu nasıl destekleyebiliriz?

Çocuğu spor yapan her ailenin sorduğu ve sorması gerekli soruları yanıtlamak üzere, konularında uzman konuşmacıların katılacakları bu bilgi şölenine, tüm sporcu velileri, sporcu sağlığı ile ilgilenen idareci ve antrenörler davetlidir.

Katılım ücretsiz olup 450 kişi ile sınırlıdır.

Kayıt için tıklayınız

Program hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Yaklaşan Etkinlikler

1918-1919 Mütarekeden Milli Mücadeleye Uluslararası Sempozyumu