Rektörümüz Ödül Alan Öğretim Üyelerimizle Bir Araya Geldi

İstanbul Üniversitesi Rektörlük Yönetimi, başarılı çalışmalarıyla ödül alan ve yönettikleri projelerle bilim dünyasına önemli katkılar sağlayan öğretim üyelerimizi İÜ Baltalimanı Sosyal Tesisleri’nde ağırladı.

İstanbul Üniversitesi Baltalimanı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen buluşmada İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, TÜBA-GEBİP ödülü alan üç öğretim üyemizi tebrik etti. Konuşmasında başta lider araştırmacılar projesi olmak üzere çeşitli projeler yöneten tüm öğretim üyelerimize emekleri ve katkıları için teşekkür eden Prof. Dr. Ak, “Üniversite yönetimi olarak neye ihtiyacınız olursa karşılamaya hazırız. Araştırma Üniversitesi olarak ülkemizin önünü açacak, gelecek vizyonuna katkı sağlayacak bilimsel çalışmalarımızı her geçen gün daha da artırıyoruz. Siz değerli öğretim üyelerimizin katkılarıyla çok daha iyi yerlere geleceğiz” dedi.

Etkinliğe Katılan Öğretim Üyelerimiz

Rektörlük Yönetimi ile gerçekleşen buluşmaya TÜBA-GEBİP 2019 yılı ödülünü alan Prof. Dr. Sibel Aylin Uğur İşeri, Doç. Dr. Merva Soluk Tekkesin, TÜBA-GEBİP 2017 yılı ödülünü alan Doç. Dr. Hacer Topaktaş, Doç. Dr. Ramazan Erhan Güllü, 2232 lider araştırmacılar projesi ekibinden Prof. Dr. Gül Cevahir Öz, Prof. Dr. Lütfiye Karali, Dr. Işıl Tulum, Tuba Arıcı, Dr. Mikail Hakan Gezginci ile Doç. Dr. Çiğdem Yalçın ve Doç. Dr. Aytül Adıgüzel katıldı.

Rektörümüz, Öğretim Üyelerimize Teşekkür Etti

Prof. Dr. Ak, başarılı öğretim üyelerimize teşekkür belgesi ve hediye takdim etti. Yemeğe Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Recep Güloğlu, Prof. Dr. Haluk Alkan, Prof. Dr. Mustafa Oral Öncül, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Salim Ateş Oktar, Kurumsal İletişim Koordinatörü Prof. Dr. Abdullah Özkan, Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Naci Tolga Saruç, Kalite Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Eray Yurtseven katıldı. Yemeğe katılan Üniversitemiz öğretim üyeleri de yürüttükleri projelerden ve bilimsel çalışmalardan söz ettiler, desteklerinden dolayı üniversitemiz yönetimine teşekkür ettiler.

Haber: Yunus Emre DOĞAN
Fotoğraf: Erol ALTIKARDEŞLER