Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Ak, Endonezyalı Öğrencileri Ağırladı

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, 30 Ocak’ta İstanbul Üniversitesi Rektörlük Binası’nda Endonezyalı öğrencilerle bir araya geldi.

Etkinlik, Prof. Dr. Mahmut Ak’ın Endonezyalı öğrencileri İstanbul Üniversitesi’nde görmekten mutluluk duyduğunu ifade etmesiyle başladı. Öğrencilere İstanbul Üniversitesi hakkında bilgi veren Prof. Dr. Ak, İstanbul Üniversitesi’nin uluslararası öğrencilere verdiği önemi vurgulayarak, “Üniversitemizde 154 farklı ülkeden yaklaşık 8 bin uluslararası öğrenci eğitim görmektedir” şeklinde konuştu.

İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Güloğlu, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mürteza Bedir ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Necla Aslan’ın da katılım gösterdiği etkinlik, Prof. Dr. Ak’ın öğrencilerin sorularını yanıtlamasının ardından, plaket takdimiyle sona erdi.

Haber: Ozan AYKUTALP, Öykü Kübra DOĞAN
Fotoğraf: İbrahim Can SELEN